Hooiberg huisjes

Vanaf 1 mei 2017 te reserveren:
luxe Hooiberg huisjes bij de Appelhoeve logies in Loenen aan de Vecht

In de “achtertuin” van de appartementen van de Appelhoeve logies aan de rand van de fruitboomgaard, komen vier prachtige luxe Hooiberg huisjes te staan. Deze luxe Hooiberg huisjes beschikken op de begane grond over een volwaardige keuken met living met tv, en een badkamer met toilet en douche. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, voorzien van in totaal vier boxspring bedden. Op één van de slaapkamers op de bovenverdieping is een tweede tv aanwezig. De 5e en/of 6e persoon kunnen beneden slapen op de slaapbank.

Iedere luxe Hooiberg huisjes beschikt over een eigen tuin met terras met prachtig uitzicht over de uitgestrekte weilanden.

Tevens is er gratis wifi en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze luxe Hooiberg huisjes hebben allen de naam van een fruitsoort: Aardbei, Framboos, Braam en Blauwe bes. Met het inrichten van de Hooiberg huisjes is rekening gehouden met de betreffende fruitsoort.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bijzonder verblijf in een luxe Hooiberg huisje, of vragen hebben, dan willen wij u vragen een email te sturen aan: info@appelhoeve.nl

Wij hopen u te mogen begroeten in onze prachtige accommodatie in onze fruitboomgaard!

Met gastvrije groet,

Erik en Sonja van Drogenbroek


Klik hier voor een impressie van onze Hooiberg huisjes